Bornova Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0 232 342 87 52
WEB https://bornovahem.meb.k12.tr
Adres : Erzene mah 80 sokak no18 Bornova İzmir
VİZYON : Her zaman, her yerde, herkese yaşam boyu eğitim vermektir.
MİSYON : Bütün kursiyerlerin; ülkesini seven, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, bilimsel ve akılcı düşünen, problemlerini çözme becerisi kazanan,toplumu oluşturan bireylerin bir bütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp, amaçlarına ulaşmada yeterli çabayı gösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen birey olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve davranışlar kazandırmaktır.
BAŞARILAR : 2006 Şubat ayından itibaren Açık İlköğretim ve Açık Lise öğrencilerinin tüm kayıt,kayıt yenileme işlemleri ile tüm özlük işleri Halk Eğitimi Merkezlerine verilmiş bizde Bornova´da yaklaşık 4.000 öğrenciye 2007 "de yapılan yeni açıköğretim büromuzla hizmet vermekteyiz. Unutulmasın ki Halk Eğitim Merkezleri halkın eğitimi için vardır ve bu kutsal Eğitim görevini başarı ile sürdürmektedir. Bornova halkını açılacak olan kurslarımızdan yararlanmaya davet ediyoruz. Henüz hiçbir şey için geç değildir ve öğrenmenin yaşı yoktur.

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler : 09:00 le 21:00 arasında farklı ders grupları bulunmaktadır.
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Dağalgaz)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Bornova Merkeze çok yakın bir mesafede olup tüm ulaşım olanaklarından faydalanıla bilinmektedir.Metro ile gelmek isteyenler Bornova metro durağında inip Bornova merkez yönüne doğru yürüyerek ya da merkezden geçen otobüsleri kullanarak gelebilirler.
Yerleşim Yeri : 1800´lü yıllarda yapılan ve Levanten köşkü olarak kullanılan binamız, 1963 yılından itibaren HALK EĞİTİM MERKEZİ olarak hizmet vermektedir. Kurumumuz Yaygın Eğitim Kurumu olup, her yaştaki insanlarımıza başta Mesleki ve Teknik Kurslar, Okuma - Yazma Kursları, Genel Kurslar olmak üzere 950 den fazla branşta ve bunların dışında toplumun ihtiyaç duyduğu her türlü kursu açma yetkisine sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :